Er det en gutt eller ei jente?

Det har vært en god del travle dager i livet mitt siden sist blogginnlegg. Forsåvidt er de fleste dagene disse månedene ganske travle. Men egentlig så trives jeg med det. Å ha struktur og ting på agendaen gjør at dagene går rundt, og at hverdagen føles meningsfull. Har også presset inn litt tid til bare hyggelige ting og ikke sykehus, behandlig etc etc. Jeg har blant annet vært en tur på Gjøvik hos storesøsteren min og samboeren hennes som skal ha baby i november. Overrasket henne med babyshower, og heldigvis hadde hun ingen anelse og ble veldig glad og rørt. Så utrolig stas at jeg skal bli tante til enda en, og så utrolig stas at jeg og søsteren min begge går gravid med vår første samtidig. Kjenner dog at jeg er ganske takknemlig for at hun har termin noen måneder før meg, slik at jeg kan plukke opp mest mulig lærdom, tips og triks fra henne.

I dag hadde vi time på fostermedisinsk poliklinikk på Ullevål for en ny ultralyd. Denne ultralyden var den ordinære som alle i svangerskapet får tilbud om. Jeg har jo hatt to tidlige ultralyder på sykhuset allerede, dette på grunn av at jeg har ganske mye ekstra oppfølging i svangerskapet pga både epilpsien min og min psykiske helse. I dag var vi litt ekstra spente, siden vi sist gang var veldig spente på å få vite kjønnet, men kidden var litt vel sjenert og ville ikke vise oss. I dag derimot var det ganske så enkelt å se hva det er....Vi skal nemlig ha en liten:

GUTTEBABY!!

Når jordmora sa at det var en liten gutt ble jeg mildt sagt litt overraska, og bare: hæ – what, nei det kan da ikke stemme? Har nemlig hatt en skikkelig magefølelse og overbevisning om at det var ei liten jente der inne siden jeg oppdaget at jeg var gravid. Men så feil kan man altså ta. Magefølelsen er ikke alltid til å stole på – ikke en gang som gravid hehe 😉 Men snudde om i hodet ganske fort, og plutselig gikk det opp for meg at vi skal ha en liten gutt. Sååå stas. Så i dag måtte jeg ta meg en liten tur på shopping for å handle inn litt småting/babyklær. Som jordmor sa: nå er det bare å shoppe. Og det har hun rett i! Har selvsagt handlet litt før, men har ventet på å få vite kjønn. Forresten så beundrer jeg virkelig de som ikke velger å vite kjønnet men vil ha det som en overraskelse. Vi hadde nok ikke klart det, så nysjerrige og utålmodige som vi er, hehe.

Storesøsteren min på Gjøvik skal også ha en liten gutt. Og om guttene kommer rundt termintiden så vil det bare bli sånn 4 måneder mellom dem. Så det er utrolig stas at vi skal få to så tette søskenbarn – og gutter begge to!

Tiden går ganske fort om dagen, og mange sier at når en har kommet halvveis er det som om tiden bare flyr avgårde. Plutselig sitter vi her med en liten en. Det er så surrealistisk å tenke på. Så utrolig stort, uvirkelig men så fint. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s