Besøk av gode venner & til Sverige på harryhandel

God kveld – og takk for sist! Denne uken har det vært nokså stille i fra meg på bloggen, og det av sine grunner. Som jeg allerede har nevnt i tidligere innlegg har jeg det ikke så veldig greit om dagen, dermed er det heller ikke så enkelt å verken ha lyst, ork eller tid til bloggen – men dog heller ikke å få ut ordene i fra mitt litt surrete hode. Men uansett – nok om det – nå er jeg her!

I går kveld fikk vi besøk av ett vennepar av meg og Andreas. De kom kjørende helt i fra Jæren i Rogaland, og skal være her til tirsdag. Veldig hyggelig å se dem igjen, og uten tvil veldig hyggelig å ha dem her. I dag hadde vi planlagt at vi skulle kjøre en tur til Sverige for å handle litt mat, godis, og brus. Lommeboka fikk kjørt seg kan man vel si, men ganske deilig å få fyllt opp både fryser og kjøleskap (og godteskap hehe).

Etter noen timer på Nordby shoppingssenter – hvor det forresten krydde av folk, bestemte vi oss for at vi skulle ta å kjøre oss en liten tur til Strømstad for å spise. Strømstad er jo en veldig koselig liten plass, men det må sies at det ikke var så veldig koselig der i overskya og tåkete vær. Men i godt lag – og med god mat, så ble det likevel en koselig tur.

Timene fløy av gårde, og slitne ankom vi leiligheten hjemme her i Oslo på kveldinga i dag. Resten av lørdagskvelden har gått til å slappe av. I morgen har vi ikke de store planene. Det er jo United-Liverpool i morgen, så den skal vi jo selvsagt se. Ellers er det meldt sol, så vi tenkte å kanskje ta oss en liten spasertur til Ekebergparken. Viktig at de får vært litt turist når de først er her i Oslo. Men tiden vil vise.

Håper dere har hatt en god uke, og at dere får en fin søndag. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s