Denne ukens…(uke syv)

Høydepunkt:

Denne ukens høydepunkt tror jeg må være at ei venninne av meg i fra nord er i Oslo denne uka. Så koselig å ha henne her i byen og kunne finne på ting sammen ❤

Mums:

Sushi – lett! Jeg og Andreas spiste sushi på tirsdagen nede på Tjuvholmen, på en plass som heter Tammy Sushi resturant. Og det kan jeg virkelig anbefale. Veldig hyggelig personale, koselig lokale, veldig okei pris og sist men ikke minst: GOD MAT!

Cravings:

Avocado, avocado, avocado…nam!

Instagram:

Helene Myhre https://www.instagram.com/helenemoo/ 
Så skjønn jente, mye fine bilder, helt RÅ på redigering. Om du liker naturbilder, farger, reisebilder og inspirasjon til å ta bilder og tutorials på bilderedigering, vel, da er dette instagrambrukeren for deg.

Nedtur:

Nedturen denne uken må nok bli det at jeg fikk beskjed om at min nåværende psykolog på DPS’en skal slutte om en og en halv uke. Det var skikkelig kjipt faktisk. Men sånn er det. Ikke så mye å gjøre med den saken, annet enn å krysse fingrene for at jeg får ny psykolog fort som fy & at han eller hun er okei.

Tanke:

Tenkt mye på høsten, fremtiden, studier, behandling & jobb. Håper virkelig jeg kan komme meg tilbake på skolebenken igjen til høsten og fortsette på studiene mine. Har allerede søkt, men har ikke tatt noen beslutning enda på om jeg skal eller ikke. Tiden får vise. Men jeg tenker mye på det for tiden, og jeg har sååå lyst. Vet at uansett hva jeg lander på, så er det viktigste at jeg tenker på helsa, og tar ting i mitt tempo. Det er i alle fall ikke viljen det står på. Så vi får se. Men jeg håper at jeg kan begynne på’an igjen. Virkelig.

Låt:

Har hørt mye på albumet til filmen A star is born. Så mange fine sanger der. Litt vanskelig å velge en,

men om jeg må velge en, tror jeg det må bli «I’ll never love». Den siste i lista på albumet her. Så utrolig fin, gåsehudfaktor og fare for en liten tåre eller to. Elsk.

Ha en god søndag!

❤ Tonje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s