Denne ukens…(uke seks)

Høydepunkt:

Jeg og Andreas hadde 1/2 års bryllupsdag på mandag. Det feira vi litt på kvelden, og Andreas hadde ordnet i stand god mat til oss når jeg kom hjem. Merkelig å tenke på at vi nå har vært gift i ett halvt år. Noen ganger føles det ut som at det var i går vi gikk ned kirkegulvet etter å ha gitt hverandre vårt ja, og på samme tid kjennes det ut som en evighet siden. Uansett så var det fint å markere ett halvt år som herr og fru. Gleder meg til mange mange flere dager, måneder, halvår og år sammen med min kjære A ❤

Fotograf: Jeanette Brattbakk ved sweet memories studio as

Mums:

Kall meg gjerne kjedelig, men hallo hvor godt det var med fredagstaco. Det er det forsåvidt alltid, men på fredag smakte det litt ekstra godt. Tror nok det kan ha en sammenheng med at jeg har vært syk og har manglet smaksløker noen dager. Mmmm mums. Gleder meg allrede til neste fredagstcao jeg.

class=

Cravings:

Hehehe PEPSI MAX. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er tidenes pepsimax-elsker. MEN, denne uken har jeg hatt helt utrolige cravings etter pepsi, og har drukket ganske mye mer enn jeg vanligvis pleier. Sitter faktisk å drikker pmax akkurat nå mens jeg skriver dette. Får aldri nok pepsi.

(bilde fra sommeren 2018)

Instagram:

Denne ukens insta må nok bli selveste Maria Borge ❤ 
Denne uken har hun vært på reise i Sri Lanka, så det sier seg vel selv at det har vært litt av en fornøyelse å følge med på henne og feeden hennes. Anbefaler å følge henne om du trenger treningsinspirasjon, reiseinspo eller ønsker å få noen gode tips til hva du kan lage på kjøkkenet, som er både godt og næringsrikt.

Nedtur:

Ukens nedtur blir uten tvil det at jeg har vært syk med feber, halsvondt og smerter i alle muskler i hele kroppen. Det er så kjedelig å ligge langflat på sofaen og være dårlig. Men samtidig er det digg når formen begynner å bli bedre igjen. Noe den heldigvis er nå. Håper jeg blir helt frisk i løpet av neste uke!

Tanke:

Den siste uken har jeg tenkt mye på reise. Jeg kjenner en så utrolig sterk trang til å reise nå om dagene. Kanskje er det vinteren som gjør det. Snøen og drittværet hjelper ikke akkurat på psyken min. Kanskje er det ett behov for en pause, ett ønske om å flykte fra det som er vanskelig akkurat nå? Jeg vet ikke helt. Men jeg tror det er flere ting. Heldigvis reiser jeg til Spania om 2 måneder. Gleder meg så mye til sol og varme, og til en liten pause i fra hverdagen og terapi. Det holder jeg fast ved nå. Spesielt når snøen daler ned utenfor rutene. 2 måneder. La det gå foooort.

(bilde i fra Albir 2015) – gleder meg til å dra tilbake dit igjen

Låt:

Denne har gått på REPEAT hos meg helt siden den kom ut. Kristian Kristensen gjorde det igjen! Om du ikke har hørt den så MÅ du høre den nå!

God søndag! Vi blogges.
❤ Tonje Vold

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s