Første søndagen i februar

I dag skinte solen endelig, etter alt for mange dager med snø, snø og atter snø. Det var så deilig. Dermed måtte vi selvsagt komme oss en liten tur ut å nyte.

Januar har kjentes ut som måneden i fra evigheten. Dermed er jeg ganske så letta og glad for at februar endelig er her. Dagene blir lysere, og for hver dag er vi ett steg nærmere både vår og sommer. Det liker jeg å tenke på!

Jeg synes egentlig at livet blir litt ekstra vanskelig om vinteren. Og jeg er ganske sikker på at jeg er en av de som blir veldig påvirka av været og årstidene. Desverre. Men jeg oppdaget for lenge siden hvor viktig det er at jeg kommer meg ut så ofte som jeg kan, og ikke bare blir sittende inne hele vinteren. Dermed er det ekstra fint med dager som denne, fordi det da er så delig å være ute i skogen.

Vi har egentlig ikke de største planene for februar. Hverdagen går jo sin gang, med Andreas på fengselskolen, og jeg med mitt. Men vi får besøk av noen venner ei helg, og har da store planer om å dra på harryhandel til Sverige. Så det ser jeg i alle fall frem til. Det er så godt å ha de små lyspunktene der fremme, som gjør hverdagen litt enklere. Det trenger ikke å være de største tingene, men kanskje bare det å se frem til fredag og helg, eller til å få besøk eller dra på besøk til en god venn.

Nå skal jeg legge meg på sofaen, skru på tv’n og bingewatche Wahlgrens verden resten av kvelden. Ønsker dere en god søndagskveld, og ei god uke.

❤ Tonje

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s