Denne uken

Denne uken har bare rast av gårde. Jeg startet uken med å skrive på bloggen at det føltes ut som at forrige helg føyk av gårde i en fei, og at jeg snublet inn i denne uken. Jeg sitter forsåvidt fortsatt litt med samme følelsen. Dagene denne uken har vært lange, men likevel raske. Og nå var det plutselig søndag igjen.

Tusen millioner takk til alle sammen som har ønsket meg lykke til med oppstarten hos ny psykolog. Og jeg kan gledelig meddele at førsteinntrykket jeg fikk av han var FANTASTISK. Og for en lettelse det er. Magefølelsen og førsteinntrykket pleier å ha en del å si. Og det gjør det enklere for meg å få ned pulsen litt, og samtidig klare å være litt mer meg selv fremover. Kjenner at jeg er veldig spent på hvordan vår relasjon kommer til å bli, og jeg gleder meg samtidig til å bli kjent med han.

Timen jeg hadde hos nevrologen på Ullevål gikk så som så egentlig. Ble litt skuffa over at det ikke var han samme som har fulgt meg opp en stund som jeg skulle treffe, og følte ikke at hun jeg nå møtte forstod meg helt. Heldigvis fikk jeg ordnet det slik at jeg neste gang skal tilbake til han forrige jeg har hatt. Mye enklere med han, fordi han kjenner meg så godt. Men uansett fikk jeg informasjon om videre justering og opptrapping av epilepsimedisinene mine, og kan dermed belage meg på enda flere måneder med opptrapping. Satser på at bivirkningene av medisinene jeg står på gir seg med tiden, og at det blir bedre etter hvert. Men det er bare å smøre seg med tålmodighet og holde ut. Ingen farlige bivirkninger altså, men begynner å bli ganske lei av å gå rundt å være kvalm og dårlig 24/7.

Mannen i huset hadde bursdag i går. Fikk inntrykk av at han hadde en fin dag sammen med både meg og noen kompiser av han. I dag har vi vært på gudstjeneste og ute på tur. Og senere skal vi ut å spise på Jensens Bøfhus, og deretter å se A star is born på kino. Det blir stas.

Ønsker hver og en av dere en fin søndag. 

❤ Tonje Vold

2 kommentarer til “Denne uken

  1. • Aaron Eliah •

    Så godt du har et bedre inntrykk av den nye psykologen din. Kjemi er så viktig i en sånn relasjon, så du var flink som sa ifra om forrige. Ønsker deg en fin ny uke 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s